Lassi-Kurkijarvi

Lassi Kurkijärvi

CEO

Lassi on luonut asiakkaidensa ja tiimiensä kanssa uutta digitaalista liiketoimintaa ja uudenlaisia palveluita yli 23 vuoden ajan niin Suomessa kuin Hollannissakin. Lassi on työskennellyt Solitan johtoryhmässä ja Sanoman digijohtoryhmässä, konsultoinut innovaatioiden kaupallistamisesta kansainvälisiä suuryrityksiä, ja perustanut media- ja konsulttiyrityksiä. Hän toimii mm. kasvuyhtiö Priceffin hallituksen puheenjohtajana.

Vapaaehtoistyötä Lassi tekee Sylva ry:n hallituksen puheenjohtajana ja Euroopan suurimman hyväntekeväisyyspyöräilyn Team Rynkeby – God Morgonin Helsingin kapteenistossa.

+358447582379
lassi.kurkijarvi@proof.fi

Tommi Pelkonen

Senior Advisor

Tommi on työskennellyt 24 vuotta monipuolisissa strategiakonsultoinnin, liiketoimintakehityksen, myynnin, markkinoinnin, tutkimuksen, kansainvälistymisen, palvelumuotoilun ja digitalisaation parissa Suomessa, Hollannissa ja Unkarissa. Tommi on ollut SEKin ja Franticin strategiajohtajana, Googlen ja Finpron asiantuntijatehtävissä, Satama Interactiven digikonsulttina ja HKKK:n tutkijana. Tommi on ollut mukana aktiivisesti myös IAB:n Suomen ja Kauppakamarin luottamustoimissa.

+358405050821
tommi.pelkonen@proof.fi

Varaa tapaaminen Tommin kanssa
tommi-pelkonen
Johanna Proof

Johanna Toivonen

Senior Advisor

Johannalla on 18 vuoden monipuolinen kokemus markkinatutkimusalalta ja sitä ennen myynnin ja markkinoinnin tehtävistä kansainvälisissä yrityksissä. Hän on toteuttanut paljon projekteja B2C- ja B2B asiakkaille eri toimialoilta, sekä kansainvälisiä hankkeita, joissa tutkimusta on hyödynnetty asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Johannalla on myös palvelumuotoilijan koulutus ja vankka osaaminen asiakkuuksien johtamisessa ja kehittämisessä.

+358505550455
johanna.toivonen@proof.fi

Petri Uusitalo

Senior Advisor

Petri on työskennellyt brändäyksen ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä yli 35 vuotta suunnittelijana, strategiajohtajana, mainostoimisto PHS/TBWA:n toimitusjohtajana ja vuodesta 2010 Proofin perustamiseen asti yrittäjänä. Petriltä ilmestyi kirja Brändi & Business vuonna 2014. Luomuelintarvikkeita kehittävän ja markkinoivan Knehtilän Luomutuote Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

+358500505424
petri.uusitalo@proof.fi

Petri5878
dagmar-1
quru-logo-1920
SEK-logo-1
kaski-1

Oletko kiinnostunut liittymään Proofiin tiimiin? Lähetä CV ja avoin hakemus täällä

Rekisteriseloste työnhakijoille

Yhteistyöverkostomme kattaa koko EU:n ja useita maita Euroopan ulkopuolelta. Verkosto koostuu kokeneista neuvonantajista, tutkijoista ja konsulteista, joilla on kaikilla yli 20 vuoden kokemus yrityselämästä. Heillä kullakin on vahva paikallistietämys ja -verkosto. Toteutamme toimeksiannot paikallista kenttäosaamista hyödyntäen.

 

Europe©vemaps.com-1

 

Proofin kansainvälinen verkosto: Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia, Irlanti, Hollanti, Italia, Belgia, Saksa, Puola, Tsekki, Ranska, Slovakia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bulgaria, Romania, Sveitsi, Itävalta, Viro, Liettua, Latvia, Valko-Venäjä, Ukraina, Venäjä, Singapore & Kalifornia

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.