Lassi-Kurkijarvi

Lassi Kurkijärvi

CEO

Lassi on luonut asiakkaidensa ja tiimiensä kanssa uutta digitaalista liiketoimintaa ja uudenlaisia palveluita yli 22 vuoden ajan niin Suomessa kuin Hollannissakin. Lassi on työskennellyt Solitan johtoryhmässä ja Sanoman digijohtoryhmässä, konsultoinut innovaatioiden kaupallistamisesta kansainvälisiä suuryrityksiä, ja perustanut media- ja konsulttiyrityksiä. Vapaaehtoistyötä Lassi tekee Sylva ry:n hallituksen puheenjohtajana ja Team Rynkeby – God Morgonin Helsingin pyöräilyjoukkueen kapteenistossa.

+358447582379
lassi.kurkijarvi@proof.fi

Topi Lintukangas

Senior Advisor

Topi on viimeiset 20 vuotta auttanut Suomalaisia brändejä kaupallistamisessa ja maailman valloituksessa. Hän toiminut monipuolisesti tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä Suunnolla, Reimalla, TBWAlla, SEK & Greyllä ja yrittäjänä, sekä strategina asiakkainaan mm. Finnair, Konecranes ja Valio. 

Topi on intohimoinen asiakaskokemuksen kehittäjä, joka uskoo vahvojen ja vastuullisten brändien voimaan. Vapaa-ajallaan Topi viettää aikaa kolmen tyttärensä kanssa, harrastaa monipuolisesti ulkoliikuntaa ja pyörittää Strömforsissa ulkoilukeskusta. Hän on taustaltaan triathlonin Ironman matkan ammattilainen, sekä vapaasukelluksen maailmanennätyksen haltija.

+358 40 167 6300
topi.lintukangas@proof.fi

Topi-Lintukangas
tommi-pelkonen

Tommi Pelkonen

Senior Advisor

Tommi on työskennellyt 24 vuotta monipuolisissa strategiakonsultoinnin, liiketoimintakehityksen, myynnin, markkinoinnin, tutkimuksen, kansainvälistymisen, palvelumuotoilun ja digitalisaation parissa Suomessa, Hollannissa ja Unkarissa. Tommi on ollut SEKin ja Franticin strategiajohtajana, Googlen ja Finpron asiantuntijatehtävissä, Satama Interactiven digikonsulttina ja HKKK:n tutkijana. Tommi on ollut mukana aktiivisesti myös IAB:n Suomen ja Kauppakamarin luottamustoimissa.

+358405050821
tommi.pelkonen@proof.fi

Johanna Toivonen

Senior Advisor

Johannalla on 18 vuoden monipuolinen kokemus markkinatutkimusalalta ja sitä ennen myynnin ja markkinoinnin tehtävistä kansainvälisissä yrityksissä. Hän on toteuttanut paljon projekteja B2C- ja B2B asiakkaille eri toimialoilta, sekä kansainvälisiä hankkeita, joissa tutkimusta on hyödynnetty asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Johannalla on myös palvelumuotoilijan koulutus ja vankka osaaminen asiakkuuksien johtamisessa ja kehittämisessä.

+358505550455
johanna.toivonen@proof.fi

johanna-toivonen
petri-uusitalo

Petri Uusitalo

Senior Advisor

Petri on työskennellyt brändäyksen ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä yli 35 vuotta suunnittelijana, strategiajohtajana, mainostoimisto PHS/TBWA:n toimitusjohtajana ja vuodesta 2010 Proofin perustamiseen asti yrittäjänä. Petriltä ilmestyi kirja Brändi & Business vuonna 2014. Luomuelintarvikkeita kehittävän ja markkinoivan Knehtilän Luomutuote Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

+358500505424
petri.uusitalo@proof.fi

dagmar-1
quru-logo-1920
SEK-logo-1
kaski-1

Oletko kiinnostunut liittymään Proofiin tiimiin? Lähetä CV ja avoin hakemus täällä

Rekisteriseloste työnhakijoille

Yhteistyöverkostomme kattaa koko EU:n ja useita maita Euroopan ulkopuolelta. Verkosto koostuu kokeneista neuvonantajista, tutkijoista ja konsulteista, joilla on kaikilla yli 20 vuoden kokemus yrityselämästä. Heillä kullakin on vahva paikallistietämys ja -verkosto. Toteutamme toimeksiannot paikallista kenttäosaamista hyödyntäen.

 

Europe©vemaps.com-1

 

Proofin kansainvälinen verkosto: Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia, Irlanti, Hollanti, Italia, Belgia, Saksa, Puola, Tsekki, Ranska, Slovakia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bulgaria, Romania, Sveitsi, Itävalta, Viro, Liettua, Latvia, Valko-Venäjä, Ukraina, Venäjä, Singapore & Kalifornia

Pyydä yhteydenottoamme